Meinich | BOLIG RUSTAD/ HOLEN
21484
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21484,vcwb,vcwb-ver-2.12.1,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

BOLIG RUSTAD/ HOLEN

SLIPPER INN LYSET

 

En stor familie ønsket bistand til helt ny planløsning tilpasset deres behov, i deres nye bolig. I tillegg ønsket de å få inn mer lys og å se mer av utsikten. Dette krevde en større ombygging og et mindre tilbygg. Oppdraget innebar også forslag til farger og materialer, og design av enkelte elementer, som peis. Prosjektet ble utført i samarbeid med arkitektene hos oss.

 

Tiltakshaver: Privat

Adresse: Caroline Øverlandsvei, Bærum

Størrelse: ca. 300m²

Ferdig: 2010

Category

Bolig privat, int. ark.