Ny butikk på snarøya!

For to år siden tegnet og omsøkte vi en ny nærbutikk på Snarøya, der Meny butikken ligger i dag. Vi fikk rammetillatelse med dispensasjon fra regulert byggegrense. Vi hadde dermed optimalisert byggets plassering, adkomst og øvrige arealer på tomten slik at dette kunne bli en fremtidsrettet butikk. Etter litt avklaringstid er det nå besluttet at butikken skal bygges og rivearbeidet av dagens Meny vil etter planen starte om kort tid.
Vi har fått mange hyggelige tilbakemeldinger på at dette ser ut til å bli en butikk med gode estetiske kvaliteter som vil være innbydende for både kundene og naboer. Nå ønsker NorgesGruppen i tillegg å høyne miljøambisjonen. I samarbeid med NorgesGruppen, ProsjektCompaniet AS og Context As jobber vi nå med å undersøke muligheten for å virkeliggjøre flere miljøbesparende tiltak i den nye butikken. Dette blir spennende!