Meinich | VI STYRKER VÅRT TEAM, OG SKAL ANSETTE FLERE NYE KOLLEGAER
22376
page-template-default,page,page-id-22376,vcwb,vcwb-ver-2.12.1,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

VI STYRKER VÅRT TEAM, OG SKAL ANSETTE FLERE NYE KOLLEGAER.

 

Meinich Arkitekter er et kontor med lange og gode tradisjoner, mange gjennomførte prosjekter og solide oppdragsgivere. Vi er i dag 20 arkitekter og tegner i alle faser og skalaer, fra store områdereguleringer helt ned til dørbeslaget. Vi jobber målrettet for å være spesielt gode på byutvikling/regulering, forretningsbygg og bolig arkitektur, men vi har også en mangfoldig portfolio utenfor kjernekompetansen. Nå styrker vi teamet vårt og ser etter flere nye medarbeidere. Vi tegner i ArchiCad, og verdsetter høy kompetanse innen digitale verktøy og god skriftlig og muntlig formidlingsevne.

 

ERFAREN ARKITEKT / URBANIST / PLANLEGGER

Du har erfaring med byggesak og detaljprosjektering, og kan ta ansvar som selvstendig prosjektleder og liker å jobbe variert. Du må ha minimum 5 års relevant erfaring.

 

Meinich Arkitekter holder til på Briskeby i Oslo. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger og svært konkurransedyktige betingelser. Vi jobber for at alle medarbeidere skal ha en sterk faglig utvikling og at alle skal få jobbe med et spekter av oppgaver de trives med. Vi er et felleskap med et stort spenn i bakgrunn og erfaring. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Send søknad, portfolio (maks 10 MB) og CV til kristian.fodstad@nullmeinich.no

Spørsmål i forbindelse med søknaden kan rettes til kontorets daglige leder Kristian Fodstad på telefon 917 76 354.