Elena Serenko

Dipl. Ing. Architekt

Utdannet ved HSRM in Wiesbaden, Tyskland, eksamen 2012.

Elena har erfaring både fra Tyskland og Norge, og vært ansatt i Meinich Arkitekter siden februar 2013. Hun har opparbeidet seg bred erfaring innenfor bolig, næring og regulering. Elena har jobbet med en rekke ulike prosjekter gjennom alle faser fra konseptide til detaljprosjektering og oppfølging på byggeplass. Selvstendig eller i team, trives hun best å jobbe med mulighetsstudier, konseptutvikling og er dyktig på visualisering og presentasjon.

Som arkitekt er Elena lidenskapelig opptatt av samspill mellom stedet, form, materialer og lys. Siden 2016 har hun beskjeftiget seg mye med bruk av tre, bærekraftige løsninger, miljøvennlig materialer, grønne tak og overvannshåndtering. Hun har deltatt på mange ulike kurs og fordypet seg i dette spennende tema. Elena er medlem i vår bærekraftsgruppe og er ansvarlig for kontorets materialbibliotek.

I tillegg til det kreative arbeidslivet er Elena interessert i språk. Hun er veldig aktiv i fritiden og kan ikke tenke seg et liv uten studiotrening og snowboard.

Direktenummer: 22 54 24 12
Mobiltelefon: 968 61 606
E-post: elena.serenko@nullmeinich.no

Category

Arkitekt