«MEINICH HAR JO ALLTID VÆRT DER»

VI SØKER ARKITEKT MED ERFARING

Vi er tett på den spennende utviklingen som foregår i handelsbransjen, og søker arkitekt med interesse for næringsbygg, forretning og bilanlegg. Vi jobber tett med det nyeste av teknologi og kundekonsepter for blant annet Audi, Volkswagen, Skoda og Tesla. Du må ha god kjennskap til digitale verktøy, være analytisk, strukturert og god til å samarbeide både internt og med kunder. Stillingen krever at du både snakker og skriver godt norsk.

Meinich Arkitekter er et kontor som kombinerer lange tradisjoner og mange gjennomførte prosjekter for solide oppdragsgivere med nysgjerrighet og stadig utvikling i takt med samfunnet. Derfor er vi også er bredt sammensatt fagmiljø bestående av arkitekter, praktikanter, tekniske tegnere, illustratør og jurist, samt interiørarkitekter i eget datterselskap. Vi tegner i alle faser og skalaer, fra store områdereguleringer helt ned til dørbeslaget. Vi jobber målrettet for å være spesielt gode på byutvikling/regulering, næring- og forretningsbygg og boligarkitektur, men har også en mangfoldig portfolio utenfor kjernekompetansen. Vi tegner i ArchiCad, og verdsetter høy kompetanse innen digitale verktøy og god skriftlig og muntlig formidlingsevne. Vi søker personer som ikke ser problemer, men synes det er morsomt å bryne seg på en utfordring.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger og svært konkurransedyktige betingelser. Vi jobber for at alle medarbeidere skal ha en sterk faglig utvikling, inkl. lederollekursing, og at alle skal få jobbe med et spekter av oppgaver de trives med.

Send søknad, portofolio (maks 10 MB) og CV til ellen.authen@nullmeinich.no

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med kontorets HR-leder Ellen Authén på telefon 907 24 844.

Søknadsfrist: Så raskt som mulig! Snarlig tiltredelse er ønskelig.