«MEINICH HAR JO ALLTID VÆRT DER»

VI SØKER ARKITEKT MED ERFARING

Meinich Arkitekter har lang historie og spennende utsikter! Vi har i 50 år hatt som mål å utvikle prosjekter med merverdi for oppdragsgiver, samtidig som vi tilfører kvalitet til menneskers daglige omgivelser. Nå søker vi etter en medarbeider som vil være med å løfte oss videre i årene fremover!

Meinich Arkitekter er i dag et fagmiljø med 27 medarbeidere som jobber målrettet for å være spesielt gode på byutvikling/regulering, forretningsbygg, større boligprosjekter, samt private boliger og hytter, men har også en mangfoldig portofolio utenfor kjernekompetansen – i spennet fra urbanisme og ned til dørbeslaget. Vi tar vårt samfunnsansvar med å bidra til økt kvalitet, varige løsninger som kan utvikles med tiden, og jobber målrettet med å utvikle kompetanse på bærekraft og sirkulærøkonomi.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med dyktige og engasjerte kolleger, et aktivt og sosialt miljø og konkurransedyktige betingelser. Vi jobber for at alle medarbeidere skal ha en individuell faglig og personlig utvikling, blant annet gjennom vårt målrettede kompetansearbeid med internt opplæringsprogram og studieturer i inn og utland. Vi er et felleskap med stort mangfold i bakgrunn og erfaring og holder til på Briskeby i Oslo.

Vi søker nye selvstendige medarbeidere med minimum 5 års erfaring. Du har både har lyst til, og forventer å få rom til, å bidra i utviklingen av vårt fagmiljø. Du er en person som både ber om frihet og tar ansvar for prosjekter, kundekontakt og faglig retning.

Du vil få jobbe variert fra innledende skisser til detaljprosjektering og byggeplass, og det er viktig at du liker å jobbe i team og kan bidra til et godt sosialt miljø. Vi ønsker deg som har gode formgivningsevner og faglig engasjement, gjerne opptatt av bærekraft.

Du må kunne prosjektere i ArchiCad, bruke BIM-verktøy aktivt, verdsetter dyktighet innen digitale verktøy og god skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk.

Søknad, portofolio, CV og eventuelle spørsmål sendes til kontorets HR-leder Ellen Authén; ellen.authen@nullmeinich.no / 907 24 844.

Søknadsfrist: Så raskt som mulig! Snarlig tiltredelse er ønskelig.