«MEINICH HAR JO ALLTID VÆRT DER»

Vi har nettopp ansatt flere nye medarbeidere, og har for øyeblikket ingen ledige stillinger.

Om du ønsker å sende en åpen søknad kan du sende portfolio (maks 15 MB) og CV til ellen.authen@nullmeinich.no. Vi vil da ta kontakt om det skulle bli aktuelt ved en senere anledning. Spørsmål i forbindelse med stillinger kan rettes til kontorets HR-leder Ellen Authen på ovenstående epost eller telefon 907 24 844.

Meinich Arkitekter er et kontor som kombinerer lange tradisjoner og mange gjennomførte prosjekter for solide oppdragsgivere med nysgjerrighet og stadig utvikling i takt med samfunnet. Derfor er vi også er bredt sammensatt fagmiljø bestående av arkitekter, praktikanter, tekniske tegnere, illustratør og jurist, samt interiørarkitekter i eget datterselskap. Vi tegner i alle faser og skalaer, fra store områdereguleringer helt ned til dørbeslaget. Vi jobber målrettet for å være spesielt gode på byutvikling/regulering, næring- og forretningsbygg og boligarkitektur, men har også en mangfoldig portfolio utenfor kjernekompetansen. Vi tegner i ArchiCad, og verdsetter høy kompetanse innen digitale verktøy og god skriftlig og muntlig formidlingsevne. Vi søker personer som ikke ser problemer, men synes det er morsomt å bryne seg på en utfordring.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø med engasjerte kolleger og svært konkurransedyktige betingelser. Vi jobber for at alle medarbeidere skal ha en sterk faglig utvikling, inkl. lederollekursing, og at alle skal få jobbe med et spekter av oppgaver de trives med. Vi ser frem til å høre fra deg!