Meinich | Ledige Stillinger Minne
22570
page-template-default,page,page-id-22570,vcwb,vcwb-ver-2.12.1,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Interiørarkitekt

 

Vi søker ny medarbeider.

 

Vi har mange spennende oppdrag for tiden og søker en ny kollega. Stillingen vil i første omgang være et barselsvikariat men med god overlapp i forkant og med gode muligheter for fast ansettelse etter hvert.

 

Våre prosjekter er hovedsakelig innen bolig, kontor og næring. Vi søker deg som kan bidra til å gjennomføre prosjekter, både i team og som selvstendig prosjektleder. Du må gjerne ha erfaring, men viktigst av alt er at du har en interesse for faget vårt, er en god formgiver og konseptutvikler. Vi verdsetter at du har sans for grafisk fremstilling, behersker digitale tegneverktøy, kan uttrykke deg skriftlig og muntlig, og har forståelse for tekniske løsninger. Vi tegner i Archicad, bruker adobe- og officepakken.

 

Meinich Inne og Meinich arkitekter holder til i Briskebyveien. Vi er en bra gjeng, i hyggelige lokaler, som også setter pris på sosialt samvær. Faglig jobber vi på tvers og nyter godt av hverandres kunnskaper.

 

Send søknad, portfolio (maks 10 MB) og CV til e-post
For spørsmål kontakt daglig leder Kaja Rishovd på telefon 99 69 25 44

 

Søknadsfrist 17. november 2017