Meinich | Økt juridisk kompetanse!
22750
post-template-default,single,single-post,postid-22750,single-format-standard,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,content_with_no_min_height,select-theme-ver-2.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Økt juridisk kompetanse!

Vår nye kollega Therese er jurist og har lang fartstid fra bl.a Plan- og bygningsetaten i Oslo. Der har hun tilegnet seg variert og høy kompetanse innenfor Plan- og bygningsrett. Hun har også erfaring fra problemstillinger i krysningspunktet mellom jus og politikk. Therese har en praktisk tilnærming til regelverket og er opptatt av å finne de gode løsningene. Hun skriver større reguleringssaker, og støtter oss ved å spisse reguleringsbestemmelser, søknader og dispensasjoner.
Vi styrker således det som lenge har vært et viktig område for oss; «Myndighetshåndtering». Therese er også direkte rådgiver for våre oppdragsgivere, både ved tolkninger, valg av løsninger, og konsekvensvurderinger i både reguleringsplaner og byggesaker.

Therese har allerede blitt en viktig faglig og sosial del av gjengen, og vi er glade for å ha henne på laget!